TRAINING

Voor Green Belt en Black Belt trainingen kunt u contact met ons opnemen. Voor een workshop komen wij graag op maat voor u presenteren.

 

 

 

 SAMEN DOEN WE MEER

PARTNERS

 

 

  

Logo Configure Me

Van ETO naar CTO, van Engineeren naar Configureren

Wat doen ze: Configure Me ondersteunt producerende bedrijven bij de omschakeling naar een Configure To Order manier van werken, in plaats van een Engineer To Order werkwijze.

Wat is configureren: Configureren is het samenstellen van een uniek product door deze op te bouwen uit standaard componenten en modules.

Waarom: Door configureren worden dezelfde onderdelen vaker toegepast, hierdoor wordt het mogelijk om processen te optimaliseren, doorlooptijd te verkorten en fouten te reduceren. T: +31 (0) 615025544

Strategie | Business Development | Financiering
Concreet ondersteunen we u in het initiëren, realiseren en financieren van innovatie, business kansen en samenwerkingsprojecten. Daarmee dragen we bij aan de vereiste bedrijfscontinuïteit en duurzame groei van uw onderneming. We richten ons daarbij specifiek op u als innovatieve MKB ondernemer en uw management team.

We noemen onze aanpak Integraal Business Development. Sinds 2007 staan we met ons team van adviseurs voor u klaar. We willen daarbij relevant zijn en voor u het verschil maken.

Ons hoofdkantoor bevindt zich op de High Tech Campus Eindhoven.   T +31 (0)40 8515 510

 

Teamcoaching
Hoe kunt u de individuele kwaliteiten binnen een team optimaal benutten? Door de verschillen tussen medewerkers te zien, te kennen en er gebruik van te maken. Kiest uw team voor verdere ontwikkeling en het beter benutten van mogelijkheden en kansen? Kies dan voor ons. Wij zijn Esther Spijkerboer en Roel Tijben. tao netwerk is ons bedrijf, klein, flexibel en praktisch. Wij begeleiden teams met korte, intensieve trainingen en met persoonlijke coaching.

We zullen uw team stimuleren, motiveren en uitdagen. We zullen luisteren, vragen stellen, doorvragen, richting aangeven, confronteren en oppeppen We zorgen samen voor resultaat en succes! Stap voor stap. We zijn gehuisvest in Sleen, T +31 (0)591 362 436

Companium betekent ‘groep kameraden’ of een oudere betekenis is ook wel ‘brooddeler’. Wij zijn een accountants en advieskantoor dat zich richt op het MKB. 

Wij delen onze kennis en kunde met onze klanten. De wijze waarop we dat doen is uniek. Wij brengen, al dan niet door middel van onze ‘groep kameraden’, de meest geschikte persoon bij u aan tafel en zorgen dat de gevraagde werkzaamheden effectief en vakkundig worden uitgevoerd.  

Wij worden door onze klanten ingehuurd voor :

Fiscale begeleiding, Accountantsdiensten, Financieringen (begeleiding/investeren), Startup begeleiding, HRM ondersteuning, Salarisverwerking, Payrolling, Quickscan (fiscale) besparingen.

T +31 (0)6 307 40 29

 

 Bedrijfsadvies-info

TRAINING

Voor Green Belt en Black Belt trainingen kunt u contact met ons opnemen. Voor een workshop komen wij graag op maat voor u presenteren.

 

 

 

 Inspiratiebronnen

INSPIRATIE

LEREN ZIEN IS DE KUNST

Boeken:

  • Het doel van Eliyahum M. Goldratt
  • De zwakste schakel van Eliyahum M. Goldratt
  • The Lean Toolbox van John Bicheno en Matthis Holweg
  • Succesvol Lean van Vincent Wiegel en John Maes
  • The Lean Six Sigma Pocket Toolbook van Michal L. George, David Rowlands, Mark Price en John Maxey
  • Business Model Generation van Alexander Osterwalder & Yves Pigneur
  • Managen van Transities van William Bridges
  • Innovatie door creativiteit van Max van Leeuwen en Hans Terhurne
info@leanblack.nl
WIM BRANDSEMA 06-29005031